Over onze kleding

De gehele Gløde collectie is ontwikkeld om jou te verwarmen. Alle kleding is voorzien van special elektrisch verwarmingselementen die ervoor zorgen dat jij op kan warmen tot wel 50 graden celsius. Het verwarmen gebeurt door middel van een normale powerbank die ook gebruikt kan worden om je telefoon op te laden. 

Hoe werkt het?

De meeste jassen en bodywarmers zijn te verwarmen met een normale 5V powerbank. Deze leveren wij standaard bij het product. De powerbank kan aangesloten worden op de kabel die te vinden is in een van de zakken. 

Houd vervolgens de onderstaande knoppen zo'n 2 seconden ingedrukt om de verwarmingselementen aan te zetten. Vervolgens beginnen de lampjes te branden. Druk vervolgens nogmaals op de knop om de temperatuur van de jas aan te passen. De meeste kledingstukken kennen 3 verschillende temperatuur niveaus. Dit staat ook altijd bij de productomschrijving beschreven. 

 

Rood = 45-50 graden celsius

Wit = 35-45 graden celsius

Blauw = 25-35 graden celsius

Let op! Hoe warmer jij het kledingstuk zet hoe korter de batterij aan gaat. Dit betekend dat een stand lager de accu 2 keer zo langzaam leegloopt. 

Bijvoorbeeld een powerbank van 10.000 mah: 

Rood: 2 uur 
Wit: 4 uur
Blauw: 8 uur 

Kan ik de kleding wassen?

De kleding kan gewassen worden onder de volgende voorwaarde: 

Max. temperatuur: 30 graden

Soort was: Handwas of was op lage touren

Let op! Verwijder altijd de powerbank alvorens de kleding te wassen!